Durres


 

 

 - Oferta Speciale -

Aler Hotel 3+* 

-- Durrës --

Çmimi prej: 30€

 
Paket Arazhman Durrës
Hoteli ALER Hotel Durres 3+* ROOM Meal SNGL DBL/

TWIN
TRPL

CHD

(0-4.99) ** 

 

01.07.2021

-

31.08.2021

 Standard SV


BB 51€ 71 95 FREE
HB 63 94 129 FREE
FB 72 112 157 FREE

Standard SSV


BB 49 67 89 FREE
HB 60 90 124 FREE
FB 69 109 151 FREE

Standard GV


BB 45 63 89 FREE
HB 57 86 121 FREE
FB 66 104 149 FREE

Standard TWIN GV*


BB 43 60 N/A N/A
HB 55 83 N/A N/A
FB 64 102 N/A N/A

 

 

 

 

 

01.09.2021

-

30.09.2021

 

 

 

 

 


Standard SV BB 42 58 83 FREE
HB 53 81 118 FREE
FB 63 99 145 FREE
Standard SSV BB 38 56 81 FREE
HB 50 79 115 FREE
FB 59 97 143 FREE
Standard GV BB 36 51 76 FREE
HB 48 74 111 FREE
FB 57 92 138 FREE
Standard TWIN GV* BB 33 49 N/A N/A
HB 44 72 N/A N/A
FB 53 90 N/A N/A

 

Në çmim përfshihen :  

                   

• Parkingu, Wi-Fi, çadër dhe shezlong në plazh.

1 ADL + 1CHD (0-4.99) = çmimi për DBL ROOM

**Në rast se fëmija ndan shtratin me të rriturit!