Oferta Antalya Vera 2021

Riviera e Antalias ofron një mundësi për plazhet më të bukura dhe më të famshme në Turqi, ku mund të kaloni pushime të bukura duke shijuar atmosferën e bukur dhe pasurinë e peisazheve që të lë pa frymë.

Temperatura e ujit nuk bie nën 15 ° C në dimër, dhe në verë, temperatura e ujit është 25 ° C.

Temperaturat arrijnë 40 ° C në korrik dhe gusht.

Oferta përmban: Fluturim për në Antalia, Transferim aeroport - hotel - aeroport, Kthim nga Antalia.

Udhëtimet e tua