Kërko

Nisja nga?
Destinimi ose hoteli?
Data e nisjes
6 - 9 netë
2 të rritur
Lloji Pushimit
 • Oferta Charter Antalya 2021

  1. Noxinn Club Hotel

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Alanya
   Noxinn Club Hotel
   nga € 600 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
   • Data e nisjes 01 korr 2021
   • Aeroporti Prishtina Airport
  2. Granada Luxury Okurcalar

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Alanya
   Granada Luxury Okurcalar
   nga € 695 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
   • Data e nisjes 01 korr 2021
   • Aeroporti Prishtina Airport
  3. Delphin Deluxe Resort

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Alanya
   Delphin Deluxe Resort
   nga € 718 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
   • Data e nisjes 01 korr 2021
   • Aeroporti Prishtina Airport
  4. Granada Luxury Beach

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Alanya
   Granada Luxury Beach
   nga € 768 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
   • Data e nisjes 01 korr 2021
   • Aeroporti Prishtina Airport
 • Oferta vetëm Hoteli / 7 natë

  1. Noxinn Club Hotel

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Alanya
   Noxinn Club Hotel
   nga € 445 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 8 ditë / 7 netë
   • Data e nisjes 01 korr 2021
  2. Eftalia Aqua Resort

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Alanya
   Eftalia Aqua Resort
   nga € 406 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 8 ditë / 7 netë
   • Data e nisjes 01 korr 2021
  3. Eftalia Marin

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Alanya
   Eftalia Marin
   nga € 494 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 8 ditë / 7 netë
   • Data e nisjes 01 korr 2021
  4. Botanik Hotel & Resort

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Alanya
   Botanik Hotel & Resort
   nga € 845 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 8 ditë / 7 netë
   • Data e nisjes 01 korr 2021
  5. Granada Luxury Okurcalar

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Alanya
   Granada Luxury Okurcalar
   nga € 578 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 8 ditë / 7 netë
   • Data e nisjes 01 korr 2021
  6. Delphin Deluxe Resort

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Alanya
   Delphin Deluxe Resort
   nga € 614 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 8 ditë / 7 netë
   • Data e nisjes 01 korr 2021
  7. Granada Luxury Beach

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Alanya
   Granada Luxury Beach
   nga € 676 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 8 ditë / 7 netë
   • Data e nisjes 01 korr 2021

Rekomandimet

 • Asteria Bodrum Resort

  1. Turqi
  2. Bodrum
  3. Bodrum
  Asteria Bodrum Resort
  nga € 678 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
  • Data e nisjes 01 korr 2021
  • Aeroporti Prishtina Airport
 • Isis Hotel Goddess of Bodrum

  1. Turqi
  2. Bodrum
  3. Bodrum
  Isis Hotel Goddess of Bodrum
  nga € 695 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
  • Data e nisjes 01 korr 2021
  • Aeroporti Prishtina Airport
 • Royal Asarlık Beach Hotel & Spa

  1. Turqi
  2. Bodrum
  3. Bodrum
  Royal Asarlık Beach Hotel & Spa
  nga € 618 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
  • Data e nisjes 01 korr 2021
  • Aeroporti Prishtina Airport

Ku dëshironi të udhëtoni në Antalya?


Vera 2021 - Paketa charter & Akomodime individuale

Oferta për verën 2021 nga Fibula Air Travel Agency fluturime direkte me charter. Përveç Akomodimit tradicional në Antalia, këtë vitë do të kemi charter fluturim nga Prishtina edhe për në Bodrum. Fibula Travel Agency këtë vitë poashtu organizon fluturime charter nga Shkupit për në Hurghada (Egjipt). Gjithashtu në ofertë Fibula ofron oferta verore 2021 për qëndrime individuale në Shqipëri, Mal të Zi, Bullgari dhe Greqi.

Charter Antalya 2021

Fluturimet charter për në Antalya në vitin 2021 do të realizohen 11 here ne javë. Pushuesit mund të zgjedhin hotele me 3, 4 ose 5 yje. Paketat do të përfshijnë biletën e avionit, akomodimin në hotel dhe transferin nga aeroporti për në hotel dhe anasjelltas.

Ne ju rekomandojmë që të regjistroheni në newsletter-in tonë, për të mësuar menjiher ofertat e pushimeve me çmime speciale