Weekend All Inclusive në Selanik, 3 Ditë €99

- Greqi -

 

Dita e Parë: 

All Inclusive në Hotel.

 

Dita e Dytë

All Inclusive në Hotel. 

 

Dita e Tretë: 

Mengjesi ne Hotel. 

 

Nisja më 13, 20, 27 Shtator 


Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
Klienti DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Me Shume Detaje: 
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe,
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim 2 netë në Kriopigi 4*, All Inclusive.
2. All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.