Weekend All Inclusive në Korfuz 

3 Ditë 79

- Greqi -

 

 

Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana në oren 22:00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobus dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Korfuz në orën 10:00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

All Inclusive në Hotel.

Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

 

Dita e Tretë : 

Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.

 

Nisja më çdo të Premte

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

 
Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.
-Akomodimi në Dassia Holidays Club 3* dhe Messonghi Beach 3*S
-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar ne qytetin e Korfuzit..