Weekend All Inclusive

në Budva 

3 Ditë 70

- Mali i Zi -

 

 

Dita e Parë: 

Sistemimi në Hotel. All Inclusive në Hotel. Fjetje.

 

Dita e Dytë:

All Inclusive në Hotel. Fjetje

 

Dita e Tretë: 

All Inclusive në Hotel.

 

Nisja më 11 Tetor.
 

 
Në pagesë përfshihen:
Montenegro Beach 4* All Inclusive Light (Mëngjes, Drekë Darkë dhe Pije gjate vakteve)
Iberostar Bellevue 4* All Inclusive (Mëngjes, Drekë Darkë dhe Pije gjatë gjithë ditës)

Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 3* dhe 4*:
- €1.50 për person të rritur në natë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë


Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.