Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €79

- Greqi -

 

Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana në oren 22.00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobus dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz në orën 10.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

 

Dita e Tretë : 

Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Arritja në Shqipëri.

 

Nisja çdo të Premte.

 

LISTA E ÇMIMEVE

Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 te Rritur + 1 Fëmijë)  79 euro

Hotel Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 3 te Rritur + 1 Fëmijë) 119 euro

Hotel Messonghi 3*S Dhomë Standart (Max: 3 te Rritur + 1 Fëmijë) 119 euro

 

 

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klienti DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë për natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë
për natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë
për natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë
për natë

Me Shume Detaje: 
Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.
-Akomodimi në Hotel Telemachos 2*S dhe Messonghi Beach 3*S
-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar ne qytetin e Korfuzit..