Weekend në Preveza - Lefkada, 3 Ditë €59

- Greqi - 

 

Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana në oren 02.00 dhe udhëtimi për në Preveza nëpërmjet Qafë Botës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Aërritja në Parga. Vizitë dhe Kohë e lirë. Vazhdimi i udhëtimit. Sistemi në Hotel. Pasdite vonë vizitë në Preveza. Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në portin e Nidrit, nga ku dhe do merret anija. 
Shëtitja me Anije eshte opsionale. Kushton 24 euro. Vizitohen: Porto Katsiki, Meganisi, Scorpions, Fiskardo, Papanikoli, Kefaolonia dhe Itaka. Udhetimi me anije zgjat rreth 8 orë me ndalesa për plazh. Ata që nuk dëshirojnë shëtitjen me anije mund të qëndrojne per Plazh në Lefkada. Pasdite, Vizitë në Lefkada. Kthimi në Hotel. Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesë dhe Vizitë në Janinë. Kalimi nëpërmjet Kakavisë për në Tiranë. Arritja në Shqipëri.

 
 
Nisja më 13, 20, 27 Shtator

Kujdes:
 - Shëtitje me Anije 8 orë 24.
Nidri - Meganisi - Plazh Port Kaciqi - Kefalonia - Plazh Ithaka -Scorpions - Scorpidi - Shpella Papanikoli - Maduri - Nidri
 
Me Shume Detaje: 
Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi në Hotel.
-Mëgjesi për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar në: Parga, Preveza, Lefkada dhe Janina.