Vjeshtë në Sofje, 3 Ditë €79

- Bullgari -

 

Dita e Parë:

Nisja nga Shkupi në drejtim te Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar "Ivan Vazov", Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt. Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shkup. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mbrritja në Shkup.

 

 

Nisje më 19 Tetor.

 

 

Me Shume Detaje:
1. Udhëtimi vajtje - ardhje, Transferi dhe shëtitjet me autobus.
2. Akomodim në hotel 2 netë qëndrimi.
3. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.