Vjeshtë në Pekin dhe Shanghai, 8 Ditë €1199

- Kina -

 

 

Dita e Parë,

15 Tetor 2018. 

Fluturimi Tiranë - Shanghai nëpërmjet Vjenës. Nisja nga Tirana në orën 04:25, Mbrritja në Vjenë në orën 06:00. Nisja nga Vjena në orën 13:50.

 

 

Dita e Dytë,

16 Tetor 2018

Mbrritja në Shanghai në orën 06:10. Pritja në Aeroportin e Shanghait. Nisja për në Hangzhou, ku vzitohet qyteti dhe Liqeni Perëndimor, West Lake. Lundrim me Kroçiere në liqen. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Tretë,

17 Tetor 2018. 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shanghai, ku vizitohet qyteti: Kulla Perla Orientale e Radios dhe televizionit dhe lundrohet me Kroçiere në lumin Huangpu. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Katërt,

18 Tetor 2018

Mëngjesi ne Hotel. Transferi me Autobus për në Stacionin e Trenit dhe Udhëtimi me Tren Ekspres për në Pekin. Udhëtimi zgjat rreth 5 orë. Transferi në Hotel në Pekin. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Pestë,

19 Tetor 2018. 

Mëngjesi ne Hotel. Vizitë në Sheshin Tien'anmen, në Qytetin e Ndaluar Gu Gong dhe Pallati Veror, Yi He Yung. Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Gjashtë,

20 Tetor 2018. 

Mëngjesi ne hotel. Nisja për të vizituar Murin e Madh Kinez në Mutianyu. Vizitë dhe ngjitje me Cable Car në Murin e Famshëm. Kthimi në Hotel.
Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Shtatë,

21 Tetor 2018

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Stadiumin Kombëtar Birds Nest dhe Qendrën Ujore Kombëtare në Parkun Olimpik. Darkë Speciale në një Restorant Tradicional Kinez. Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Tetë,

22 Tetor 2018. 

Mëngjesi në Hotel. Transferi për në Aeroportin e Pekinit. Nisja nga Pekini në orën 11:20. Mbrritja në Vjenë në orën 15:50. Nisja nga Vjena në orën 22:20, Mbrritja në Tiranë në orën 23:55.

 
 
Me Shume Detaje: 
Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Tiranë - Shanghai nga Frankfurti dhe Pekin - Tiranë nëpërmjet Vjenës.
-Akomodimi në hotele.
-Mëngjesi për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet me autobus (sipas programit)
-Viza e Hyrjes në Kinë.
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Kineze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Pekin: Muri i Madh, Cable Car, Qyteti Ndaluar, Pallati Veror, Në Hangzhou: Lundrimi me Kroçiere në Liqenin Perëndimor dhe Shanghai: Lundirmi me Kroçiere ne Lumin Huangpu dhe Kulla e Radios dhe TV.
-Darkë në një Restorant Kinez.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.