Vjeshtë në Paris, 4 Ditë €399

- France - 

 

Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 10:25. Mbrritja në Paris në 13:15. Transferi për në Hotel. Sistemim dhe Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Shëtitje në Bulevardin e famshëm të Champs Elysées dhe mundësi për shopping, si dhe vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

 

 

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Frances. Kthimi dhe akomodimi në hotel. 

 

 

Dita e Katërt: Transferi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja  në orën 08:05 Mbrritja në Tiranë në orën 10:35.

 

 

Nisja më 20 Tetor 

 

Me Shume Detaje: 
Në pagesë 399 Euro përfshihen: 
1. Udhëtim vajtje-ardhje me avion 
2. Transferi dhe shëtitjet me autobus. 
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi. 
4. Mëngjesi për të gjitha ditët e udhëtimit. 
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës. 
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 25cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.