Vjeshtë në Berlin, 5 Ditë €379

- Gjermani - 

 

 

Dita e Parë: 

Fluturimi direkt Prishtinë - Berlin. Nisja nga Prishtina në orën 10:50. Mbrritja në Berlin në orën 13:20. Udhëtimi me Autobus për në Dresden. Mbrritja në Dresden. Vizitë rreth 2 orë në Monumentet e Dresdent. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Leipzig. Mbrritje në Leipzig. Pasdite, Vizitë rreth 2 orë e Monumenteve të Leipzigut. Nisje për në Berlin, Mrritje në Berlin. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit, Pasdite, Të lirë për shopping.

 

 

Dita e Pestë: 

Mëngjesi në Hotel. Transferi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Flutuimi për në Prishtinë, Nisja në orën 10:25. Mbrritja në 12:55. 

 

Nisja më 25 Nëntor

 

Me Shume Detaje: 
Në pagesën 379 Euro përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishtinë - Berlin - Prishtinë.
2. Transferi dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodimi në hotel për 4 netë.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 56 x 45 x 25 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.