Vjeshtë në Paris

5 Ditë 519

- France -

 

 

Programi për Nisje më 24 Nëntor

 

Dita e Parë: 

Udhëtimi me aeroplan Tiranë - Paris. Nisja në orën 19:25. Arritja në Paris në 22:05. Transferi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në hotel.

Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen:  Sheshi I Katedrales Notre Dame,  Muzeu Luvrit. Kulla Eiffel, Harku i Triumfit, Place du Trocadero, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel.

Paradite, Vizitë në Versajë. Pasdite Vizitë në: Opera Garnier, Place Vendome, Place de La Concorde, Assemblee Nationale, Tuneli nen Pont D’Alma. Shetitje me Anije ne Lumin Seine.  Fjetje ne Hotel.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizitë në Harkun e Triumfit, Shetitje ne Champs Elysees. Te lire ne Galerite Lafayete. Vizite ne La Defense, Te lire ne Qendren Tregtare. Vizite ne Baziliken Sacre Coer dhe Mulin Rouge. Shëtitje e lirë në Kopshtin e Luxemburgut dhe Panteon. Fjetje ne Hotel.

 

Dita e Pestë: 

Transferi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja  në orën 06:55 Arritja në Tiranë në orën 09:30.

 

Programi për Nisje më 28 Nëntor

 

Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 10:15. Arritja në Paris në 12:55. Pasdite, Shëtitje e lirë në Kopshtin e Luxemburgut dhe Panteon. Transferi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në hotel.

Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen:  Sheshi I Katedrales Notre Dame,  Muzeu Luvrit. Kulla Eiffel, Harku i Triumfit, Place du Trocadero, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel.

Paradite, Vizitë në Versajë. Pasdite Vizitë në: Opera Garnier, Place Vendome, Place de La Concorde, Assemblee Nationale, Tuneli nen Pont D’Alma. Shetitje me Anije ne Lumin Seine.  Fjetje ne Hotel.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizite ne La Defense, Te lire ne Qendren Tregtare. Pasdite, Vizite ne Baziliken Sacre Coer dhe Mulin Rouge. Fjetje ne Hotel.

 

Dita e Pestë: 

Mënegjesi ne Hotel.

Vizitë në Harkun e Triumfit, Shetitje ne Champs Elysees. Te lire ne Galerite Lafayete dhe perfundimi ne Place de l’Opera. Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Shkup. Nisja  në orën 21:15 Arritja në Shkup në orën 23:55. Kthimi me Autobus nga Shkupi ne Tiranë.

 
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel 3* për 4 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30x 20cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.