Vjeshtë në Paris 

4 Ditë 499

- France - 

 

Dita e Parë: 

Udhëtimi me avion Tiranë - Paris. Nisja në orën 10:35. Arritja në Paris në 13:25. Pasdite, Shëtitje e lirë në Sacre Coer dhe Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në hotel.

Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel. 

 

Dita e Katërt: 

Transferi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi Paris - Tiranë. Nisja  në orën 08:05 Arritja në Tiranë në orën 10:35.

 

Nisja me 31 Tetor

 

Me Shume Detaje: 
Në pagesë përfshihen: 
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion 
2. Transferi dhe shëtitjet me autobus. 
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi. 
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. 
5. Shoqërues shqiptar. 
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40x 25cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.