Vjeshtë në Amsterdam, 4 Ditë €459

- Hollande - 

Dita e Parë : 

Fluturimi direkt Tiranë - Amsterdam. Nisja në orën 08:50. Aerritja në Amsterdam në orën 11:40. Vizitë e shkurtër në Utrecht-it. Me pas transferimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.

 

Dita e Katërt: 

Nisja heret ne mengjes per ne aeroport. Fluturimi me avion direkt ne oren 05:30. Arritja në Tiranë në orën 08:05.

 

Nisja më 20, 27 Shtator

 

Me Shume Detaje: 
Në pagesë përfshihen: 
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion 
2. Transferi dhe shëtitjet me autobus. 
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi. 
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. 
5. Shoqërues shqiptar. 
6. Lejohet të merret me vete në avion një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 25 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë: 
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program. 
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.