Vjeshtë në Vjenë

 4 Ditë 329€

- Austri -

 

 

Dita e Parë: 

Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër - Vjenë. Nisja më 08:15 - Arritje në Vjenë më 09:50. Transferi për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel.

Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në hotel.

Transferi për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Ohër. Nisja më 06:05 - Arritje më 07:45. Kthimi me Autobus për në Tiranë.

 

Nisja më 28 Nëntor

 
Në pagesë përfshihën:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transferi dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.