Vjeshtë në Sofje

3 Ditë 79

- Bullgari -

 

 

Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Arritja në Shkup. Nisja nga Shkupi në drejtim te Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Arritja në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar "Ivan Vazov", Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel.

Nisja për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Arritja në Tiranë.

 

Nisje më 1, 28, 29 Nëntor 

 
Në pagesë përfshihën:
1. Udhëtimi vajtje - ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
2. Akomodim në hotel 2 netë qëndrimi.
3. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.