Vjeshtë në Romë dhe Firence

5 Ditë - 259

- Itali -

 

 

Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana me autobus për në Durrës. Nisja me traget nga Durrësi në orën 22:00. Sistemimi dhe Fjetje në Traget. 

 

Dita e Dytë: 

Arritja në Bari më 07:00. Transferi me autobus për në Firence. Udhëtimi zgjat 7 orë pa ndalesa. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritje në Firence.Vizitë panoramike e qytetit: Piazza Della Signora, Sheshi D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel.

Nisja për në Romë rreth orës 07:30. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Vizitë panoramike e Romës: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona, Koloseum. Sheshi San Pietro. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel.

Transferi për në Bari. Udhëtimi zgjat rreth 5 orë pa ndalesa. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritje në Bari. Nisja me traget për në Durrës në orën 22:00. Sistemimi dhe Fjetje në Traget.

 

Dita e Pestë: 

Arritja në Durrës në 07:00. Vazhdimi i udhëtimit për në Tiranë.

 

Nisje më 27 Nëntor 

 
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me traget
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim 2 netë në hotel dhe 2 netë në kabinë të brendshme në traget.
4. Mëngjeset vetëm në Hotel..
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.