Vjeshtë në Pekin dhe Shanghai, 8 Ditë €1399

Kine

 

Dita e Parë, 24 Tetor 2017. Fluturimi Tiranë - Pekin nëpërmjet Frankfurtit. Nisja nga Tirana në orën 13:35, Mbrritja në Frankfurt në orën 15:55. Nisja nga Frankfurti në orën 17:10.

 

Dita e Dytë, 25 Tetor 2017. Mbrritja në Pekin në orën 08:30. Pritja në Aeroportin e Pekinit. Transferi me autobus komod për në hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite, Vizitë në Stadiumin Kombëtar Birds Nest dhe Qendrën Ujore Kombëtare në Parkun Olimpik. Darkë Speciale në një Restorant Tradicional Kinez.

 

Dita e Tretë, 26 Tetor 2017. Mëngjesi ne hotel. Nisja për të vizituar Murin e Madh Kinez në Mutianyu. Vizitë dhe ngjitje me Cable Car në Murin e Famshëm. Kthimi në Hotel.
Fjetja në Hotel.

 

Dita e Katërt, 27 Tetor 2017. Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Sheshin Tien'anmen, në Qytetin e Ndaluar Gu Gong dhe Pallati Veror, Yi He Yung. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Pestë, 28 Tetor 2017. Mëngjesi ne Hotel. Transferi me Autobus për në Stacionin e Trenit dhe Udhëtimi me Tren Ekspres për në Shanghai. Udhëtimi zgjat rreth 5 orë. Transferi në Hotel në Shanghai. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Gjashtë, 29 Tetor 2017. Mëngjesi ne Hotel. Nisja për në Hangzhou, ku vzitohet qyteti dhe Liqeni Perëndimor, West Lake. Lundrim me Kroçiere në liqen. Sitemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Shtatë, 30 Tetor 2017. Mëngjesi në Hotel. Kthimi në Shanghai, ku vizitohet qyteti: Kulla Perla Orientale e Radios dhe televizionit dhe lundrohet me Kroçiere në lumin Huangpu. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tetë, 31 Tetor 2017. Mëngjesi në Hotel. Transferi për në Aeroportin e Shanghait. Nisja nga Shanghai në orën 11:15. Mbrritja në Vjenë në orën 16:00. Nisja nga Vjena në orën 22:15, Mbrritja në Tiranë në orën 23:45.

 
 
Me Shume Detaje: 
Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Tiranë - Pekin nga Frankfurti dhe Shnaghai - Tiranë nëpërmjet Vjenës.
-Akomodimi në hotele.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet me autobus (sipas programit)
-Viza e Hyrjes në Kinë.
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Kinezeeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Pekin: Muri i Madh, Cable Car, Qyteti Ndaluar, Pallati Veror, Në Hangzhou: Lundrimi me Kroçiere në Liqenin Perëndimor dhe Shanghai: Lundirmi me Kroçiere ne Lumin Huangpu dhe Kulla e Radios dhe TV.
-Darkë në një Restorant Kinez.
 
Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.
3. Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën në Kinë.