Vjeshtë në Bangkok dhe Pattaya 

8 Ditë 999

- Tajlande -

 

 

Dita e Parë: 

Fluturimi Shkup - Doha - Bangkok. Nisja nga Shkupi në orën 11:55, Arritja në Doha në orën 18:50. Fluturimi me kompanine Ajrore Qatar Airways. Nisja nga Doha më 20:10.

 

Dita e Dytë: 

Arritja në Bangkok në orën 06:55. Fluturimi Doha - Bangkok me kompanine ajrore Qatar Airways. Pritja në Aeroportin e Bangkokut. Transferi me autobus komod për në hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi ne hotel.

Vizitë panoramike e Bangkokut. Vizitohen: Pallati Mbretëror, Tempujt e Famshëm të qytetit, si dhe Lagja Chinatown. Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel.

Të lirë për Shopping, ose
Opsionale: Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kryeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok.

 

Dita e Pestë: 

Mëngjesi ne Hotel.

Vizitë në Tregun e Famshëm Lundrues të Damnoen Saduak dhe Chinatown. Pasdite, Nisja me autobus për në Plazhin e Pattayas. Gjatë Rrugës, ndalesë dhe vizitë në Fermën e Krokodilëve. Arritja ne Pattaya dhe Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Gjashtë: 

Mëngjesi ne Hotel.

Të lirë për plazh ose

Opsionale: Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve
Opsionale: Në Darkë, Hyrje në Kompleksin Art Paradise Pattaya, kompleksi i shumeperfolur me piktura 3D.

 

Dita e Shtatë: 

Mëngjesi në Hotel. Të lirë për plazh ose
Opsionale: Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch.
Ne mbrëmje vone, Transferi për në Aeroportin e Bangkokut.

 

Dita e Tetë: 

Nisja nga Bangkok në orën 01:20, Arritja në Doha në orën 05:25. Fluturimi Bangkok - Doha është me Qatar Airways. Nisja nga Doha në orën 07:15, Arritja në Shkup në orën 10:55. Fluturimi Doha - Shkup me Qatar Airways.

 

Nisja më 25 Nëntor

 
Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Shkup - Bangkok nëpërmjet Doha me Qatar Airways.
-Akomodimi në hotele 5*.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Tajlandë me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Tajlandeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Bangkok: Pallati Madh, Tempujt e Qytetit. Lundrimi me Varka në Tregun lundrues. Hyrje në Fermën e Krokodilëve.
-Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik dhe Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik.


Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.

OPSIONALE:
1. Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok. - €40
2. Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch. - €25
3. Hyrje në Kompleksin Art Paradise (Piktura 3D) - €15
4. Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve. - €25
5. Viza Tajlandeze €35