Vjeshtë në Berlin, 4 Ditë €329, 5 Ditë €379

- Gjermani -

 

PROGRAMI UDHETIMIT 4 DITE/ 3 NETE

Dita e Parë: 

Fluturimi direkt nga Aeroportin i Prishtinës, Prishtinë - Berlin. Nisja nga Prishtina në orën 15.40. Arritja në Berlin në orën 18.05. Transferi me Autobus për në Hotel Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit, Pasdite, Të lirë për shopping.

Dita e Katërt: 

Transferi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Flutuimi për në Prishtinë, Nisja në orën 06.05. Arritja në 08.35. 

Nisja më 11 Tetor

 


PROGRAMI UDHETIMIT 5 DITE/ 4 NETE

Dita e Parë: 

Fluturimi direkt nga Aeroportin i Prishtinës, Prishtinë - Berlin. Nisja nga Prishtina në orën 13.40. Arritja në Berlin në orën 16.05. Udhëtimi me Autobus për në Dresden. Mbrritja në Dresden. Vizitë rreth 2 orë në Monumentet e Dresdenit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Leipzig. Mbrritje në Leipzig. Pasdite, Vizitë rreth 2 orë e Monumenteve të Leipzigut. Nisje për në Potsdam, Mrritje në Potsdam. Vizitë e Monumenteve tè Potsdamit. Vazhdimi udhëtimit për në Berlin. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit, Pasdite, Të lirë për shopping.

Dita e Pestë: 

Mëngjesi në Hotel. Transferi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Flutuimi për në Prishtinë, Nisja në orën 12.50. Arritja në 15.10. 

Nisja më 27 Nëntor

 
Me Shume Detaje: 
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishtinë - Berlin - Prishtinë.
2. Transferi dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodimi në hotel për 3 ose 4 netë.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 56 x 45 x 25 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume