Vjeshtë Amsterdam dhe Bruksel

5 ditë 449

 -Hollande -

 

 

Dita e Parë: 

Fluturimi direkt Tiranë - Amsterdam. Nisja në orën 10:40. Arritja në Amsterdam në orën 13:30. Nisja për në Bruksel. Udhëtimi zgjat 2.5 orë pa ndalesa. Arritja në Bruksel. Sistemimi në Hotel. Vazhdon vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore te tij. Vizitohen: Sheshi më i bukur i Brukselit Grand Place, Shtatorja Kineze dhe Kulla Japoneze, Katedralja e Shën Mikelit, Rezidenca Mbretërore, Parlamenti, Pallati i Drejtësisë, Godinat kryesore te Qeverise etj. Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Bruges të Belgjikës. Ndalesë dhe vizitë e shkurtër në Bruges. Vazhdon udhëtimi për në Utrecht. Vizitë e shkurtër në Utrecht-it. Me pas vazhdon udhëtimi pët në Amsterdam. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.

 

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.

 

 

Dita e Pestë: 

Nisja heret në mëngjes për në aeroport. Fluturimi me avion direkt ne oren 07:20. Arritja në Tiranë në orën 09:55.

 

 

Nisja me 26 Nëntor

 

 

Me Shume Detaje: 
Në pagesë përfshihen: 
1 . Udhëtimi vajtje-ardhje me avion 
2. Transferi dhe shëtitjet me autobus. 
3. Akomodim në hotel për 4 netë qëndrimi. 
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. 
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës. 
6. Lejohet të merret me vete në avion një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 25 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.