Viti i Ri në Selanik

3 Ditë 66

- Greqi -

 

 

Arritja me 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 netë apo 3 netë:

 

- Hotel Metropolitan 3* -  2 netë - 66 dhe 3 netë - 99. 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel p
ër 2 ose 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;

 

- Hotel Sun Beach 4* 2 netë - 129 dhe 3 netë - 169 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel për 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor, me DJ, (Pije jo alkoolike dhe verë të përfshirë).

 

- Hotel Santa Beach 4* - 3 netë - 139. 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel p
ër 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor, (Pije të papërfshirë).
Shënim: Fëmijët deri 12 vjeç, falas - pa krevat shtesë. Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet si i Rritur.

 

- Hotel Capsis 4* - 3 netë - 129

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Fëmijët deri 12 vjeç, falas - pa krevat shtesë. Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet si i Rritur.
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra OPSIONALE.

 

- Hotel Holiday Inn 5* 2 netë - 159 dhe 3 netë - 209

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel p
ër 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra ME DETYRIM.

 

- Hotel Grand Palace 5* 2 netë - 115 dhe 3 netë - 169 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel p
ër 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra ME DETYRIM.

 

- Hotel Lazart 5* 2 netë - 159 dhe 3 netë - 209 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel p
ër 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra ME DETYRIM.

 

- Hotel Porto Palace 5* 2 netë - 139 dhe 3 netë - 199 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel p
ër 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra ME DETYRIM.

 

- Hotel Electra Palace 5* 3 netë - 279 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel p
ër 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra OPSIONALE.

 

- Hotel Mediterranean Palace 5* 3 netë - 299 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel p
ër 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor, Drekë më 1 Janar dhe Darkë më 2 Janar (Pije të papërfshirë).

 

- Hotel The Met 5* 3 netë - 369

Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor, Pije Pa Limit të përfshira.
4. Përdorim falas i Pishinës. Hamamit dhe Gym.
5. Minibus Falas Vajtje Ardhje për në Qendër.

 

Opsionale: Darka Speciale e Vitit të Ri:
 

- Capsis 4* 49 
- Santa Beach 4* 39

- Grand Palace 5* 69 
- Lazart 5* 49
 
- Porto Palace 5* 69
 
- Holiday Inn 5* 79

 

Kujdes:
Nga 1 Janari 2019, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 

 

Klientët DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 

• Hotel 5*: 4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: 3.00
për dhomë në natë
• Hotel 3*: 1.50
për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: 0.50
për dhomë në natë

 
Me Shume Detaje: 
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Muzeume dhe Monumente.