Viti i Ri në Bruksel dhe Amsterdam

6 Ditë 599

- Hollande -

 

 

Dita e Parë, 30 Dhjetor 2019: 

Fluturimi direkt Tiranë - Amsterdam. Nisja në orën 10:40. Arritja në Amsterdam në orën 13:30. Nisja për në Bruges të Belgjikës. Ndalesë dhe vizitë e shkurtër në Bruges. Vazhdon udhëtimi për në Bruksel. Arritja në Bruksel. Sistemimi në Hotel. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë, 31 Dhejtor 2019: 

Mëngjesi në Hotel.

Paradite, vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore te tij. Vizitohen: Sheshi më i bukur i Brukselit Grand Place, Shtatorja Kineze dhe Kulla Japoneze, Katedralja e Shën Mikelit, Rezidenca Mbretërore, Parlamenti, Pallati i Drejtësisë, Godinat kryesore te Qeverise etj.
OPSIONALE: Darka Speciale e Vitit të Ri.
Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë, 1 Janar 2020: 

Mëngjesi në Hotel.

Nisja për në Utrecht. Vizitë e shkurtër në Utrecht-it. Me pas vazhdon udhëtimi pët në Amsterdam. udhëtimi për në Utrecht. Vizitë e shkurtër në Utrecht-it. Me pas vazhdon udhëtimi pët në Amsterdam. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt, 2 Janar 2020: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.

 

Dita e Pestë, 3 Janar 2020: 

Mëngjesi në Hotel.

Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.

 

Dita e Gjashtë, 4 Janar 2020: 

Mëngjesi në Hotel.

Paradite, Shopping në nje Qendër Tregtare. Transferimi për në aeroport. Fluturimi me avion direkt në orën 17:10. Arritja në Tiranë në orën 19:45.

 
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transferi dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel per 5 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset sipas programit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.
6. Lejohet të merret me vete në avion një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 25 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.