Viti i Ri në Vjenë dhe Pragë 

6 Ditë 469

- Çeki -

 

 

Dita e Parë, 28 Dhjetor 2019: 

Fluturimi Tiranë-Budapest. Nisja më 15:00 - Arritje më 16:25. Transferi nga Aeroporti i Budapestit për në Qytet Budapestit. Vizitë panoramike rreth 2 orë në Budapest. Nisja për në Vjenë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Arritja në Vjenë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë, 29 Dhjetor 2019: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë, 30 Dhjetor 2019

Mëngjesi në Hotel.

Nisje, herët në mëngjes për në Pragë. Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit. Shëtitje panoramike, në Pragë natën. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt, 31 Dhjetor 2019: 

Mëngjesi në Hotel.

Shëtitje me guidë dhe autobus në dispozicion: Lagja Vysheherad ku vizitohet Kisha e Vysheheradit, Muzeumi Kombëtar të Pragës, kalohet nëpërmjet sheshit të Qytetit të Ri, vizitohet Qyteti i vjetër me sheshin e tij karakteristik, kalimi nëpërmjet kullës së orës astrologjike, kalimi dhe njohja me Urën e famshme të Charlsit e cila është e zbukuruar nga 30 statuja të stileve të ndryshme. Haratchani, Kisha e Loretos, Kështjella e Pragës, ku ndodhet dhe Selia zyrtare e Presidentit, Bazilika brenda kështjellës dhe Galeria Kombëtare, Katedralja Shën Vitus, Bazilika e Shën Xhorxhit, Pallati Mbretëror, Rrugica e artë.
Opsionale: Viti i Ri me zgjedhje opsionale.
Fjetje në Hotel.

 

Dita e Pestë, 1 Janar 2020: 

Mëngjesi ne Hotel.

Nisje, herët në mëngjes për në Bratisllavë. Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit. Vizitë e shkurtër në Monumentet Kryesore te qytetit të Bratislavës. Më pas, Nisja për në qytetin e Budapestit. Arritje, Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Gjashtë, 2 Janar 2020: 

Transferi për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 06:50. - Arritje më 08:20. Arritje në Tiranë.

 
Në çmim përfshihet:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transferi dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.