Viti i Ri në Paris, Bruksel, Amsterdam - 649 €

 

 

Dita e Parë, 28 Dhjetor 2016: Udhëtimi me direkt me aeroplan  Prishtinë - Paris. Nisja nga Prishtina ora 10.40. Mbrritja në Paris ora 13.40. Transferimi me autobus komod për në Bruksel. Udhëtimi zgjat 3.5 orë, pa ndalesa. Mbrritja në Bruksel. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë, 29 Dhjetor 2016: Mëngjesi në Hotel. Paradite vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore te tij. Vizitohen: Sheshi më i bukur i Brukselit Grand Place, Shtatorja Kineze dhe Kulla Japoneze, Katedralja e Shën Mikelit, Rezidenca Mbretërore, Parlamenti, Pallati i Drejtësisë, Godinat kryesore te Qeverise etj. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë, 30 Dhjetor 2016: Mëngjesi në Hotel. Paradite nisja për në Rotterdam dhe Hagë. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Vazhdimi i udhëtimit për në Amsterdam. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt, 31 Dhjetor 2016: Mëngjesi në Hotel. Paradite vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam. 
Opsionale:
 Shëtitje me anije. Gjatë shëtitjes me anije keni mundesinë te shihni shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. 
Fjetje në Hotel.
Opsionale: Darka Speciale e Vitit të Ri.

 

Dita e Pestë, 1 Janar 2017: Mëngjesi në Hotel. Niisja për në Paris. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Gjashtë, 2 Janar 2017: Mëngjesi në Hotel, Paradite të lirë. Pasdite vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore, si: Katedralja e Parisit, Harku i Triumfit, Panteoni, Pallati dhe Kopshti i Luksemburgut, Asambleja Nacionale, Pallati i Invalidëve, Varri i Napoleonit. Shëtitje në Kopshtin e Tyilerive dhe në bulevardin e njohur të Champs Elyses. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Shtatë, 3 Janar 2017: Mëngjesi në Hotel. Vizita në: Kullat Eiffel dhe Montparnasse, Opera dhe Galeritë Lafayette. Mbasdite vizitë në muzeun e Luvrit. 
Opsionale: Shëtitja me anije në lumin e Seinës. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tetë, 4 Janar 2017. Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi Paris - Prishtinë. Nisja nga Parisi ora 07.10. Mbrritja në Prishtinë ora 10.00.

 

 

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:

 Udhëtimi vajtje-ardhje me aeroplan

 Transfertat dhe shëtitjet me autobus.

 Akomodim në hotel per 7 netë qëndrimi.

 Mëngjeset sipas programit.

5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.

Në pagesë nuk janë përfshirë:

 Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.

 Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 Shëtitje me Anije në Paris dhe Bruksel.

 Darka Speciale e Vitit të Ri.