Viti i Ri në Vjenë

4 Ditë 429

 -Austri -

 

Dita e Parë, 29 Dhjetor 2018:

Fluturimi Direkt Ohër - Vjenë. Nisja ne 13:00. - Mbrritja në Vjenë në 14:35. Transferi, Aeroporti -> Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë, 30 Dhjetor: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës,si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë, 31 Dhjetor 2018: 

Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. 
Opsionale: Viti i Ri me zgjdhje opsionale.
Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt, 1 Janar 2019: 

Mëngjesi në hotel. Transferi për në aeroportin e Vjenës. Nisja në 10:50. Fluturimi Vjenë - Ohër. Mbrritja në Ohër në 12:30. Nisja me autobus për në Shqipëri.

 
Me Shume Detaje: 
Në pagesën përfshihen:
1. Fluturimi direkt Ohër - Vjenë - Ohër.
2. Fjetje në Hotel 3 netë në Vjenë.
3. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shëtitje dhe Transferta me Autobus.
5. Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.