Viti i Ri në Ulqin, 3 Ditë 119

 

- Mali I Zi - 

 

Hotel Continental 4* - 2 netë 119,


- Fjetje 2 Netë, 
- Mëngjeset 

- Darka Speciale e Vitit të Ri më 31 Dhjetor dhe 1 Janar.  Muzië live dhe Pije të përfshira. 
 

 
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Continental 4 yje per 2 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka Speciale e Vitit të Ri

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.