Viti i Ri në Paris 

4 Ditë 499

- France -

 

Dita e Parë, 30 Dhjetor 2018. 

Udhëtimi me avion direkt Shkup - Paris. Nisja në orën 17:40. Arritja në Paris në 20:40. Transferi për në Paris. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

 

Dita e Dytë, 31 Dhjetor 2018

Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Shëtitje në Bulevardin e famshëm të Champs Elysées dhe mundësi për shopping, si dhe vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.
OPSIONALE: Darka e Vitit të Ri

 

 

Dita e Tretë, 1 Janar 2019

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Frances. Kthimi dhe akomodimi në hotel. 

 

 

Dita e Katërt, 2 Janar 2019. 

Transferi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Shkup. Nisja në orën 21:15. Arritja në Shkup në orën 23:55. 

 
 
Me Shume Detaje: 
Në pagesë përfshihen: 
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion 
2. Transferi dhe shëtitjet me autobus. 
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi. 
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. 
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës. 
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.