VITI I RI 2019

IZGREV  HOTEL SPA & AQUAPARK 

★★★★★

Strugë - Maqedoni
 
Viti i Ri 2019 në Hotel Izgrev & SPA me 5*, hoteli më i mirë në regjion:
 
 

 

 2 netë 145€  –  Për person në dhomë dyshe (minimum 2 të rritur në dhomë). 

Përfshihen: Gala Darka me 31.12.2018 dhe 01.01.2019 me pije pa limit: pije vendore alkoolike dhe jo alkoolike me live music

 

· 3 netë 179€ – Për person në dhomë dyshe (minimum 2 të rritur në dhomë). 
Përfshihen: Gala Darka me 31.12.2018 dhe 01.01.2019 me pije pa limit: pije vendore alkoolike dhe jo alkoolike dhe darka e tretë pa pije për daten 02.01.2019

 
 
· 4 netë 205€ – Për person në dhomë dyshe (minimum 2 të rritur në dhomë).
Përfshihen: Gala Darka me 31.12.2018 dhe 01.01.2019 me pije pa limit: pije vendore alkoolike dhe jo alkoolike 
 
 
 
 
 
 
Në çmimi përfshihet: 
Pishina e brendshme, fitness, sauna dhe hammami,
SPA: massage, manicure, pedicure jane me ekstra pagese.
 
Ekstra pagesë:
PAMJA NGA LIQENI 3 € pp/pn
Fëmijet: ( 0-1.99) free; (02 -11.99) 50% prej çmimit;
Fëmijet prej 11.99 vjetë paguajne çmim të plotë;
Personi i tretë: -30% prej çmimit;
Single +50% prej çmimit;
 

 

 
 

 

dinning1.jpg izgrgro.jpg dinnning3.jpg

 

 

 
Dhoma Standarte/Familjare                               Apartamenti                                            Dhoma mbretërore
 
 
 
 

 dhomafamiz.jpg               apartamenti2.jpg                king2.jpg                         

 famizg3.jpg famizg2.jpg              apartamenti1.jpg apartamenti3.jpg               king1.jpg king3.jpg

 
 
 
thirjedirekte.png Thirje direkte  televizor.png Tv    siguri.png Sigurim   sherbiminedhom.png Shërbime në dhomë  satelit.pngSatelit 
    minibar.pngMini Bar   parking.png Parking   nxemje.png Nxemje   feniidores.pngFeni i dorës  internet.png Internet   dhomeperduhan.png Zona e duhanit  ballkon teraca.pngBallkon   bathroom.png Banjo    aparaticaffe.png Aparati për çaj/kaffe  aircondition.png Klima