Viti i Ri All Inclusive në Ulqin

3 Ditë 149

- Mali i Zi -

 

 

Hotel Holiday Village 4*Superior:
- Fjetje 2 Netë,
- All Inclusive ( Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)
- Darka Speciale e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor dhe 1 Janar, Muzikë live dhe Pije të përfshira.
- Pishinë e Brendshme me Ngrohje.

 

Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. Taksat janë:
• Hotel 4*:
- €1.50 për person të rritur në natë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë 

 
Në pagesë përfshihen:
- Fjetje 2 Netë,
- All Inclusive (Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)
- Darka Speciale e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor dhe 1 Janar, Muzikë live dhe Pije të përfshira.
- Pishinë e Brendshme me Ngrohje.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.