- 7 Netë -

- VITI I RI në DUBAI -

Çmimi: 929 
( Çmimet vlejnë deri më 15.11.2018 )

 

Paket Arazhman Dubai 
Hoteli KAT. REGION P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 5,99)
PAY CHILD
(6 - 11,99)
Sun and Sands Hotel (pa Darkën Gala) 3* Deira 929€ 1.235€ 929€ 80€ 355€ N/A
Raddison Blu Media City (pa Darkën Gala) 4*+ Media City 1.059€ 1.530€ N/A 80€ 355€ N/A
Cassells Al Barsha (pa Darkën Gala) 4* Al Barsha 1.075€ 1.540€ 1.075€ 80€ 355€ 999€
Gulf Court Hotel Business Bay (pa Darkën Gala) 4*+ Business Bay 1.075€ 1.575€ 1.075€ 80€ 355€ 999€
Media Rotana (pa Darkën Gala) 5* Tecom 1.240€ 1.969€ N/A 80€ 355€ N/A
Ghaya Grand Hotel (me Darkën Gala) 5* Al Barsha 1.375€ 2.055€ N/A 80€ 355€ 1.235€

 

Super ofert Darka e Vitit të Ri në DUBAI 
Në çmim përfshihen:
Darka + Pije + Transferi
Çmimi për person është: 125 EUR
Fëmijet prej moshes 0-4 vjeç nuk pagujnë (FREE)
Ndersa
Fëmijet prej moshes 5-11 vjeç paguajn 65 euro
 

Data e Fluturimit
ROTATION
DATA
ROTATION
DATA
NETË
SKP-DXB 27-12-18 DXB-SKP 03-01-19 7 

Paralajmërim:

Darka Gala nuk është e përfshirë në çmimet  (me përjashtim të Ghaya Grand 5 *)

Nëse dëshironi të bashkohen me Darkën Gala, do të paguhet plus 125 EUR për person, fëmiju i moshës 0 - 4 vjec është falas ndersa fëmiju 5 - 11 vjec paguan 65 EUR 

Darka përfshin shërbim All inclusive (pa pije alkoolike)

 

 

Në çmim përfshihen :   

                                 
• Biletat kthyse me FlyDubai Airlines fluturim direkt nga  Shkup-Dubai-Shkup ( p.p 20 kg bagazh )
• Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                            
 Shëtitje panoramike gjysmë-ditore në qytetin e Dubait                                           
 Akomodime në hotel 7 Netë / 8 Ditë më bazë B.B (fjetje me mëngjes)

• Takim & Asistenc në aeroportin e Dubait                    
• Të gjitha taksat e Aeroportit

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

• Ekskurzionet tjera opcionale                                            
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                         
• Shpenzimet personale                                           
• Taksat e qytetit 4-5€ Hotel 5* për ditë, Hotel 4* 3-4€ për ditë, Hotel 3* 2-3€ për ditë.                                     
• Shërbimet ekstra të Hotelit  (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)   

 

*Shënim:

Në momentin e rezervimit pagesa bëhet total dhe është e parefundueshme.

• Ndrimi i emrit dhe dates nuk lejohet .

• Nuk lejohet hyrja në xhami për Femrat që nuk plotësojnë kushtet për një veshje të përshtatme si mëposhtë:

1. Krahët dhe Këmbët e mbuluar me copë jo-transparente.

2. Mbulimi i Flokëve me një shami jo-transparente.

 

Viza hyrëse për Dubai (75 €) – Për person 

 

Pasagjerët qe posedojn njërën nga pasaportat e mëposhtme nuk kan nevojë per vizë:

 

Austria 
Belgium 
Bulgaria 
Croatia 
Cyprus 
Czech Republic 
Denmark 
Estonia 
Finland 
France 
Germany 
Greece 
Hungary 
Iceland 
Italy 
Latvia 

Liechtenstein 
Lithuania 
Luxembourg 
Malta 
Netherlands 
Norway 
Poland 
Portugal 
Romania 
Seychelles 
Slovakia 
Slovenia 
Spain 
Sweden 
Switzerland