Viti i Ri në Mavrovë

3 Ditë 99€, 4 Ditë 149

- Maqedoni -

 

 

Arritja me 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 netë apo 3 netë:

 

 

- Hotel Makpetrol 3* - 2 netë 99 dhe 3 netë 149 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit; 
3. Darka speciale e Vitit të Ri (Pijet të papërfshira) me 31 Dhjetor dhe me 1 Janar.
Fëmijët deri 6 vjeç, falas - pa krevat shtesë. Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet si më i rritur.

 

- Hotel Lodge 3* - 3 netë 179 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit; 
3. Darka speciale e Vitit të Ri  me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live (Tek Bistra); 
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

 

- Hotel Sport 3* - 3 netë 189 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit; 
3. Darka speciale e Vitit të Ri  me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live (Tek Bistra); 
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

 

- Hotel Bistra 4* - 3 netë 209

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit; 
3. Darka speciale e Vitit të Ri  me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live; 
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

 

- Hotel Radika 5* - 3 netë 329

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit; 
3. Darka speciale e Vitit të Ri (me pije të përfshira) dhe Darka e 1 Janarit;
4. Muzikë live dhe Argëtim me datë 31 Dhjetor dhe 1 Janar.
5. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Banjo me avull, Xhakuzi dhe Fitnes.

 

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Udhëtimi është individual


Kujdes, Hotel Radika shitet VETEM për 3 netë.