★★★★

VILE OLIVE HOTEL & RESORT

- Petrovac -

 

 

 

 

Çmimet për Dhome
Tipi i Dhomës Kapaciteti Shërbimi Çmimi
Double Bed 2 të Rritur AI 94€
Double Bed + 1 single bed 2 të Rritur + 1 fëmijë më pak se 12 vjeç AI 104€
Double Bed + 1 single bed 2 të Rritur + 2 fëmijë më pak se 12 vjeç AI 104€
Duplex Apartment 2 të Rritur + 3 fëmijë më pak se 12 vjeç AI 156€
Duplex Apartment 2 të Rritur + 2 fëmijë deri 12-18 vjeç AI 156€
Double Bed 1 të Rritur AI 68€
Double Bed 1 të Rritur + 1 fëmijë më pak se 12 vjeç AI 86€
Double Bed + 1 single bed 1 të Rritur + 2 fëmijë më pak se 12 vjeç AI 94€
Double Bed + 1 single bed 1 të Rritur + 3 fëmijë më pak se 12 vjeç AI 99€
Double Bed + 1 single bed 3 të Rritur AI 140€
Duplex Apartment 3 të Rritur AI 150€
Duplex Apartment 4 të Rritur AI 178€

 

SHËNIM:
Qendrimi minimal 3 Netë


Në çmim përfshihet:

Mëngjes, Drekë, Darkë All inclusive gjatë gjithë ditës në restaurant, pool par, gjithashtu nga ora 19:00 në lobby bar
 

Shtretërit dhe Çadrat janë te përfshira në 3 pishinat


Në çmime nuk janë te perfshira taksat:
1.5€ për të Rritur, 0.5€ per Fëmijë 2-12 vjeç