VELIPOJA GRAND HOTEL

EUROPA RESORT

- Velipojë -

 

 

 

 

 

Çmimet për Dhomë
Tipi i Dhomes Shërbimi 1 Korrik - 31 Gusht

DOUBLE/ TWIN ROOM GARDEN VIEW (REZIDENCES) (2 të rritur)

BB 80
STANDARD DOUBLE ROOM (2 të rritur+ 1 fëmijë deri 2.99 vjeç) BB 99€
STANDARD TWIN ROOM (2 të rritur+ 1 fëmijë deri 2.99 vjeç) BB 99€
DELUXE DOUBLE ROOM (2 të rritur + 1 fëmijë deri 11 vjeç) BB 119€
STANDARD APARTMENT (4 të rritur/ 2 të rritur + 2 fëmijë) BB 169€
SUPERIOR APARTMENT (2 të rritur + 2 fëmijë deri 15 vjeç) BB 198€
CONNECTED ROOMS (4 të rritur + 1 fëmijë deri 10 vjeç) BB 198€
DUPLEX SUITE (2 të rritur/ 2 të rritur + 2 fëmijë deri 18 vjeç) BB 250€
PRESIDENTIAL SUITE (2 të rritur) BB 298€

 

 

Në çmim përfshihet:

Mëngjesi, qëndrimi në ambjentet e pishinave të jashtme dhe AquaPark për të rritur dhe fëmijë, parking dhe Wifi.

 

Shtesat:

Shërbimi HB 15 Euro/person të rritur

 12 Euro/femijë (deri në 13 vjeç).