DIMRI 2021

ULUDAG
- Turqi -

 

 

 

 

GRAND YAZICI HOTEL
Tipi i Dhomes Shërbimi 20-24 Dhjetor 18-19 Dhjetor 27-30 Dhjetor
25-26 Dhjetor
E DIEL - E ENJTE E PREMTE, E SHTUNË E DIELË- E MËRKURË
SINGLE ROOM FB+ 155€ 175€ 175€

DOUBLE ROOM

FB+ 199€ 225€ 225€

TRIPLE ROOM

FB+ 279€ 310€ 310€

 

VITI I RI
Tipi i Dhomes Shërbimi 27.12-01.01./ 28.12-02.01 28.12-01.01. /29.12-02.01 29.12-01.01. 
29.12-03.01. / 30.12-04.01 30.12-03.01. / 31.12-04.01.  30.12-02.01.
31.12-05.01. 31.12-03.01.
PAKETA 5 NETE PAKETA 4 NETE PAKETA 3 NETE
SINGLE ROOM FB+ 235€ 250€ 259€

DOUBLE ROOM

FB+ 305€ 330€ 345€

TRIPLE ROOM

FB+ 419€ 456€ 475€

 

 
Tipi i Dhomes Shërbimi 1 JANAR 2021 1 JANAR 2021 24-27 JANAR 2021 28-30 JANAR 2021
27 SHKURT 2021 27 SHKURT 2021 31 JANAR - 3 SHKURT 2021 31 JANAR - 6 SHKURT 2021
E DIEL - E ENJTE E PREMTE - E SHTUNË E DIELË - E MËRKURË E ENJTE- E SHTUNË
Minimum 3 Netë Akomodim
SINGLE ROOM FB+ 175€ 195€ 199€ 235€

DOUBLE ROOM

FB+ 225€ 250€ 265€ 305€

TRIPLE ROOM

FB+ 310€ 345€ 365€ 425€

 

 

KAYA ULUDAG
Tipi i Dhomes Shërbimi 11.12.2020 - 19.12.2020 20.12.2020 - 29.12.2020 30.12.2020 - 02.01.2021
DITËT E JAVËS FUNDJAVË DITËT E JAVËS FUNDJAVË VITI I RI MIN 4 NETË QENDRIM
STANDARD ROOM AI 95€ 129€ 109€ 155€ 239€
  03.01.2021 - 09.01.2021 10.01.2021 - 23.01.2021  24.01.2021 - 06.02.2021
DITËT E JAVËS FUNDJAVË DITËT E JAVËS FUNDJAVË MIN 3 NETË QENDRIM

STANDARD ROOM

AI 109€ 159€ 129€ 175€ 200€
  07.02.2021 - 27.02.2021 28.02.2021 - 06.03.2021 07.03.2021 - 20.03.2021
DITËT E JAVËS FUNDJAVË DITËT E JAVËS FUNDJAVË DITËT E JAVËS FUNDJAVË
STANDARD ROOM AI 129€ 175€ 109€ 155€ 99€ 129€

 - Çmimet për person në një dhomë dyshe / për natë -

çmim përfshihet:
Hoteli me sherbimin FB+, AI


Në çmim nuk përfshihet:

Bileta e aeroplanit dhe Transferi (Aeroport - Hotel - Aeroport)