★★★★

28 NËNTORI 

TE STELA RESORT

Tiranë - Shqipëri

 

 DATA- 28.11.2019 

Përformancë LIVE - ‘’ Djemt e Vjoses’’

Hyrja, 2 euro për person

 

Fëmije, 0 deri 6 vjeç free

 

Fëmije 6 vjeçë - 50 % zbritje

 

 

 

 DATA- 29.11.2019 

Përformancë LIVE - Anxhela Peristeri dhe Aurel Themeli 

Hyrja, 3 euro për person

Fëmije,  0 deri 6 vjeç free

Fëmije 6 vejc zbritje - 50 % zbritje

 

 

PAKETA AKOMODIMI:

1.       Paketa Akomodim + Biletë Live, 23€/ për person,

2.       Paketa Akomodim + Biletë Live + Darke, 34€/ për person,

3.       Paketa Akomodim + Biletë Live + Hyrje në SPA, 44€/ për person.

 

 

 

 DATA- 30.11.2019 

Përformancë LIVE  - GENA

 

 

Biletat:

Zona A, 10€/ për person (mesi i salles , perball skenes)

 

Zona B, 9/ për person (anesore brenda në salle)

 

Zona C, 7/ për person (anesore jashte salle, zona e duhanpiresve)

 

 

Për fëmijet nën moshen 6 vjec hyrja falas,

 

Për mijet mbi moshen 6 vjec bileta kanë 50% zbritje të vlerës për secilen zone.

 

Bileta përfshinë HYRJEN në Përformancë LIVE dhe 1 Liter Birre / për person  (të rritur) dhe një soft drink për fëmijet.

 

 

Paketa Akomodimi në Hotel:

Hyrja në LIVE ZONA B – Qëndrim në Hotel, 45€/cifti

 

Hyrja në LiVE ZONA B + Darke + Qëndrimi në Hotel, 60€/cifti

 

Paketa Relax – Hyrja në LIVE ZONA B + Darke + Qëndrimi në Hotel + Hyrja në SPA, 80€/cifti

 

 

 

 

 

MENU ME MESORE PËR DY PERSONA

 

PËRZGJEDHJA 1

Sallate Katundi

 

Salce Kosi

 

Patate Frite

 

Buke Mikse

 

Fergese Tirane

 

Mish Gjingji Zgare

 

Pije – Një Liter Birre/ për person ose Dy American Cola, ose një Uje.

 

 

PËRZGJEDHJA 2

 

Sallate Jeshile Limon Ullinj

 

Djath I Bardhe

 

Patate Frite

 

Buke Mikse

 

Tave me Fasule te kuqe dhe Djathe te Bardhe

 

Role Vici e mbushur, shoqerusr me patate furre

 

Pije – Një Liter Birre/ për person ose Dy American Cola, ose një Uje.