Shën Valentini në Amsterdam

4 Ditë 399

- Hollande -

 

Dita e Parë : 

Fluturimi direkt Tiranë -> Amsterdam. Nisja në orën 09:20. Arritja në Amsterdam në orën 12:30. Vizitë e shkurtër në Utrecht-it. Me pas transferimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.

 

Dita e Katërt: 

Nisja heret në mengjes për në aeroport. Fluturimi me avion direkt ne ora 07:20. Arritja në Tiranë në orën 09:55.

 

Nisja me 15 Shkurt 2019

 
Në çmim përfshihet:  
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion 
2. Transferi dhe shëtitjet me autobus. 
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi. 
4. Mëngjesi për të gjitha ditët e udhëtimit. 
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës. 
6. Lejohet të merret me vete në avion një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 25 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për check-in ka shpenzime ekstra).

Në çmim nuk janë përfshirë: 
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program. 
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.