SUPREME HOTEL & SPA

I vendosur ne Qerret, Kavaje

Nje nga hotelet me te medha te zones

Hapet me 01 Korrik 2019

 

 

Paketa Grupore 2019
  1 Oct- 30Apr

1May-31May /

1-Sep-31Sep

1 Jun - 10Jul 11 Jul-31 Aug 
Single 45€ 56€ 61€ 67€
Double 28€ 33€ 39€ 42€
Triple 26€ 28€ 31€ 33€

 

Shënim:

Çmimet janë për person për natë

Çmimi për fëmijet 0 - 6 vjeçë është Free

Çmimi për fëmijet 6 - 13 vjeçë paguajnë 50% e shumës

 

Extra:

1. HB – 10 Euro/për person për natë 

2. FB – 17 Euro/për person për natë 

3. AI – 21 Euro/për person për natë 

4. Extra Personat – paguajnë 80% e shumës totale

 

Paketa individuale 2019
  1 Oct- 30Apr 

1May-31May /

1 Sep-31 Sep

1 Jun - 10Jul 11 Jul-31 Aug 
Single Room 50€ 72 83 122
Double Room 61 89 94 133
Triple Room 82 106 133 156
Family Room 89 133 156 178

 

Supreme Hotel & Spa

I vendosur në zemër të Shqipërisë, hoteli ynë ju ofron mundësineevërtetë të zhyten në përvojën mesdhetare. Ndërtuar në buzë të plazhit, xhevahiri i ri i Adriatikut hapi portat e tij,

duke vendosur standarde të larta të mikpritjes. Hotel Supreme & SPA ju garantojne mikpritjen perfekte dhe sherbimet me cilesi te larte per nje pushim luksoz te paharrueshme.

 
Dhomat e hotelit
121 dhoma, ku perfshihen dhoma double dhe twin, dhoma treshe, dhoma familjare dhe junior suite.
Madhesia me e vogel e dhomes 27 m2  
Madhesia mesatare per dhome 35m2
5 yje sipas Standarteve Europiane te Ndertimit
Tualete me te medha se 7 m2
 
 
Avantazhet
 

Plazh privat dhe pishina

Zona private e plazhit vetem per klient, dhe pishina prej 350 me cila eshte projektuar me mjeshteri per tu perputhur me funksionalitetin; arkitektura europiane dhe natyra krijojnë

një pasuri jashtëzakonshme në një zonë ku hapësirat e plazhit jane shume te kerkuara

 

Aktivitetet

Supreme Hotel & Spa eshte nje nga hotelet e pakta ne Shqiperi qe ofron aktivitet gjate oreve te dites dhe te mbremjes.  Aktivitetet me instruktoret tane Brenda dhe jashte ujit si dhe

mbremje me muzike duke shijuar pamjen magjepsese te detit

 

 

Ushqime & Pije

RestorantSupreme per sherbimin e vakteve te klienteve.

 

Restorant Bellavista: Restorant A’la Carte per klientet  hotelit dhe jo vetem

Supreme Bar: Sherben si bar per pishinen dhe recepsionin

Pasticeria : Per here te pare nje pasticeri ne zonen e plazhit

Baech Bar: Sherben 24/7per hotelin dhe te gjithe zonen e plazhit