BANSKO 

 HOTEL STRAZHITE 4*

WINTER 2019/2020

 

 

Paket Arazhman Bansko 
STRAZHITE 4*

28.12.2019 - 03.01.2020

04.01.2020 - 10.01.2020

25.01.2020 - 21.02.2020

14.12.2019 - 27.12.2019

11.01.2019 - 24.01.2020

22.02.2020 - 06.03.2020

till 14.12.2019;

07.03.2020 - 03.04.2020

DBL STANDART / HB          
SGL 89€ 87 82 71 67
1AD+1CH 107 104 96 80 75
1AD+2CH 144 139 129 107 100
2AD 143 138 128 106 99
2AD+1CH 144 139 129 108 100
3AD 200 194 180 182 139
SUITE / HB          
SGL 165 161 151 129 122
1AD+1CH 166 162 152 130 123
1AD+2CH 167 163 153 131 124
1AD+3CH 168 164 154 132 125
2AD 166 162 152 130 123
2AD+1CH 167 163 153 131 124
2AD+2CH 168 164 154 132 125
3AD 222 215 202 170 161
MEZONET / HB          
SGL 165 161 151 129 122
1AD+1CH 166 162 152 130 123
1AD+2CH 167 163 153 131 124
1AD+3CH 168 164 154 132 125
2AD 166 162 152 130 123
2AD+1CH 167 163 153 131 124
2AD+2CH 168 164 154 132 125
3AD 222 215 202 170 161
Release periods 12/01/2019 7 Ditë 7 Ditë 7 Ditë 7 Ditë
Periudha e anulimit: 12/01/2019 7 Ditë 7 Ditë 7 Ditë 7 Ditë
Cancellation Penallti: 100% of booked stay 1st Netë 1st Netë 1st Netë 1st Netë
NO SHOW Penallti: 100% of booked stay 2 Netë 2 Netë 2 Netë 2 Netë
Qendrimi Minimal: / / / / /
Shtesat: ADULT CHILD 2-12      
Darka e Krishtlindjes / 25.12 30 15 Obligative    
Darka e Vitit të Ri 70 35 Obligative    
community tax 5 5      


 

Në çmim përfshihet:

Përdorimi i pishinës së brendshme, banjë me avull, sauna, palestër, WiFi dhe autobus transferi deri tek Gondola!