BANSKO

- HOTEL STRAZHITE  -

****
Rezervimi dhe pagesaa duhet te behet deri me 30.11.2018

 

Ofertat
PËR PERSON/ PËR DITË

BOARD BASIS

(Mëngjes dhe Darkë)

29.12.2018

04.01.2019

05.01.2019

11.01.2019

12.01.2019

25.01.2019

26.01.2019

15.02.2019

16.02.2019

01.03.2019

1/ 2 Standard Room (dhoma standarde) HB 64.00€ 62.00€ 48.00€ 58.00€ 48.00€

Fëmiju 2 deri 12 vjec  shtrat shtesë

HB Free Free Free Free Free

Fëmiju 2 deri 12 vjec në shtrat të rregull

HB 47.00€ 31.00€ 24.00€ 29.00€ 24.00€
Të rritur në shtrat shtesë HB 51.00€ 50.00€ 38.50€ 46.50€ 38.50€
New Year’s/ Darka për Vitin e Ri Adult - I rritur- 70 € Fëmiju 02 - 12 vjec 35€

 

TAKSAT E QENDRIMIT 10 EURO PËR PERSON!