Hotel TE STELA 
★★★★ 
 
Tiranë - Shqipëri

 

Mes kopshtit të gjelbëruar të “te Stela” Resort ka çelur “Te Stela” Hotel, një oaz i vogël qetësie. Me kapacitet 50 dhoma, teke, dopjo, treshe dhe familjare si dhe Bridal suite, të gjitha me pamje mbi pishinë ose mbi kopsht e ndriçim të bollshëm natyral, ajër i kondicionuar, wireless në çdo cep te tij, parking të dedikuar, me një standart prej 4 yjesh.

Të reja

 

Së fundmi, pranë recepsionit të hotelit u  krijuar një kënd biznesi, duke i dhënë mundësi klientëve të aksesojnë e-mail apo materialet e tyre të punës nëpërmjet kompjuterave të vëna  në dispozicion. Për informacion, drejtohuni pranë recepsionit.

 

 

I ndërtuar fare pranë fabrikës së birrës Stela, Hoteli ofron per klientët e saj turin ” Eksperienca Stela”. Një vizitë ne formën e nje turi në njesitë e prodhimit të udhëhequr nga profesionistë në këtë fabrikë.

Facilitete

 

Eko-pishina e mbyllur Te Stela Sport Center është e vetmja e llojit të saj në Shqipëri. Tashmë qëndra sportive vë në dispozicion 2 pishina gjysmë-olimpike (25m x 9 m), me thellësi të ndryshueshme (1.5m-2m) dhe temperaturë uji sipas parametrave standarte 26-29 gradë Celcius. Gjithashtu në ambjentet e Sport Center ofrohen abonime në fitness, aerobi, aqua gym, palestër me vegla, etj.

 
 
 

 

Paketa 1
Tipi i Dhomës Sherbimi Çmimi
Double Room BB 23€ PP

 

1) Në çmim përfshihet:

Fjetje me Mëngjes për Person

 

 

Paketa 2 (Paketa e Plazhit)
NETËT Tipi i Dhomës Sherbimi Çmimi

2 NETË

Double Room HB 52€ PP

 

2) Në çmim përfshihet:

2 netë Akomodim me Mengjes, Drekë, Plazh*
*Plazhi ne Gjirin e Lalzit me çadër dhe shezlone FALAS
 

HOTELI ORGANIZON TRANSPORT PËR NË PLAZH ÇMIMI ËSHTË 2€ PP

 

Paketa 3 (Paketa e SPA-se dhe Pishinës)
Tipi i Dhomës Sherbimi Çmimi
Double Room HB 26€ PP

 

3) Në çmim përfshihet:

Akomodim me Mengjes, Darkë, Pishinë dhe SPA
· Mengjesi ne veranden e restorantit ose ne dhome sipas deshires
· Dreka `take away` e paketuar per ne plazh
· Darka e lire ne verandën e restorantit ose pishinës
· Sherbim i personalizuar, perfshirë sherbimin ne dhomë
· Respektim te standarteve dhe protokolleve te distancimit
· Higjienizim dhe pastrim të dhomave dhe të gjithë ambienteve në menyrë rigoroze
· Staf shume miqësor dhe të mirtrainuar për shërbim me standarte te larta
· Parkim të dedikuar dhe falas
· Wi-Fi falas në dhome dhe në gjithë ambientet
· Fëmijet deri në 6 vjeç falas (6-12 vjec me gjysëm çmimi)
· Të gjitha taksat të përfshira në çmim