- 2 NETË -
HOTEL STAMBOLL ME 3*
&

- 2 NETË -
HOTEL CAPPADOCIA ME 3*

- Stamboll & Cappadocia -

 

 

 

Çmimet për Person
Tipi i Dhomes Shërbimi Çmimi
DOUBLE ROOM BB 275€

 

Në çmim përfshihen :                           
• Hotelet me Shërbim BB
• Bileta e aeroplanit: Prishtinë - Stamboll - Kayseri dhe anasjelltas
• Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                                     
• Akomodime për 4 Netë

• Të gjitha taksat e Aeroportit

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

• Eksurzionet tjera opcionale
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                                                            
• Shërbimet ekstra të Hotelit (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)
• Taksat e Qytetit dhe shpenzimet personale.