Super Top Ofertë në Bulgari

★★

Complex Hotel Aris & Adria

- Sofia -

 

 
Nisje nga Prishtina dy herë në javë, të Premtën dhe të Hënën, kthimi të Dielën dhe të Enjtën.
Gjate qendrimit në Hotel mund të shfrytëzohet spa qendra e hotelit Ramada "Victoria spa " me pishinë të brendshme , jacuzzi banjat turke ejt .
 
Çmimet në ofert janë për nisjet në të Premtën (2 netë e 3 ditë):
Dhoma dyshe 110 € për person,
 Dhoma treshe 99 € për person,
Dhoma 4she 90 € për person. 
 
Çmimet në ofert janë për nisjet në të Hënën (3 netë e 4 ditë):
Dhoma dyshe 135 € për person,
Dhoma treshe 119 € për person,
Dhoma 4she 105 € për person. 
 
 
Në çmim përfshihet:
Transporti Prishtinë - Sofie - Prishtinë me minibus mercedes te rinj shumë komod,
Fjetja dhe akomodimi në hotel 2 netë e 3 ditë/3 netë e 4 ditë me mëngjes dhe
Një tour në vendet më atraktive të qytetit të Sofjës.
 
 
SHËNIM:
Hoteli posedon Rent a Car kushdo që është i interesuar çmimi është promocional dhe shumë i arsyeshëm.
 
Info:
Fëmijet 0-6 vjet hoteli është free, ndërsa bileta transportit 60 euro.
Fëmijet 6-12 vjet paguajnë 50% e shumës, ndërsa bileta transporti 60 euro