Shën Valentini në Vjenë

3 Ditë 279

- Austri -

 

 

Dita e Parë: 

Fluturimi Direkt Tiranë - Vjenë. Nisja më 13:20. - Arritje në Vjenë më 15:00. Transferi për në Hotel. Sistemimi në Hotel.
Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel.

Vizitë në Monumentet e Vienës,si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel.

Transferi për në aeroportin e Vjenës. Nisja më 11:00. Fluturimi Vjenë - Tiranë. Arritja në Tiranë më 12:35.

 
Në pagesën përfshihen:
1. Fluturimi direkt Tiranë - Vjenë - Tiranë.
2. Fjetje në Hotel 2 netë në Vjenë.
3. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shëtitje dhe Transferi me Autobus.
5. Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.