Shën Valentini në Bukuresht

4 Ditë 149

- Rumani -

 

 

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Arritja në Shkup dhe pushim për drekë. Nisja nga Shkupi në drejtim të Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime për kafe. Arritja në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore të qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar "Ivan Vazov", Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Çlirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt. Pasdite nisja për në Bukuresht. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Bukuresht. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Paradite, Vizitë panoramike e Bukureshtit. Vizitohen: Harku i Triumfit, Muzeumi Village, Sheshi Victoriei, Sheshi Revolucionit, Statujen e Naim Frasherit dhe Ndërtesa e Parlamentit. Pasdite,Vizitë jashtë Bukureshtit: Oborri dhe Kisha Princely, Manastiri Snagov, ku mendohet se është varrosur Vlad Tepes, i njohur si Dracula. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe, drekë dhe darkë. Arritja në Tiranë.

 

Nisja me 14 Shkurt dhe 7 Mars.

 
Në pagesë përfshihën:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje, Transferi dhe shëtitjet me autobus.
2. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
3. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

4 Ditë €149

4 Ditë €149