★★★★★

Royal G Hotel Spa

- Durrës -

 

I cilësuar lart nga të gjithë klientët dhe mysafirët tanë për standartet perfekte të shërbimit.

I pozicionuar në Reveirën Shqiptare, përkrah Detit Adriatik, Royal G është një hotel bashkëkohor, i vendosur në vendin më atraktiv, të gjallë dhe dinamik në plazhin e Durrësit.
E gjithë pamja panoramike e detit mund të shihet nga shumica e dhomave të hotelit, duke e bërë qëndrimin tuaj në hotel të këndshëm dhe relaksues.
Hoteli gjendet pothuajse 2km larg qendrës së qytetit dhe 20km larg nga Aeroporti Nënë Tereza.

 

 

 

Çmimet për Person
Tipi i Dhomes Shërbimi 14 Shtator - 30 Shtator
DOUBLE ROOM BB 26€

 

 

POLITIKAT PËR FËMIJËT:
Fëmija 
deri 0-4 vjeç free.

Fëmija i dytë 0-4 vjeç paguanë 50% të çmimit

Fëmijët nga 5-12 vjeç paguajnë 50% të çmimit

Fëmijët mbi 13 vjeç paguajnë çmimin e plotë

 


Shtesa për shërbimin HB: 12€ Per person