Ofertë speciale

★★★★★

Royal G Hotel Spa

Durrës - Shqipëri

 

I cilësuar lart nga të gjithë klientët dhe mysafirët tanë për standartet perfekte të shërbimit.

I pozicionuar në Reveirën Shqiptare, përkrah Detit Adriatik, Royal G është një hotel bashkëkohor, i vendosur në vendin më atraktiv, të gjallë dhe dinamik në plazhin e Durrësit.
E gjithë pamja panoramike e detit mund të shihey nga shumica e dhomave të hotelit, duke e bërë qëndrimin tuaj në hotel të këndshëm dhe relaksues.
Hoteli gjendet pothuajse 2km larg qendrës së qytetit dhe 20km larg nga Aeroporti Nënë Tereza.

 

 

 

Çmimet për Person
Tipi i Dhomes Shërbimi 1 Qershor -31 Gusht 1 Shtator -31 Shtator

SINGLE ROOM

BB 65 45
HB 75 53€
FB 85 61

DOUBLE ROOM

BB 40 33
HB 50 41
FB 60 49
TRIPLE ROOM BB 33 27
HB 43 35
FB 53 43

 

 

 

Në çmim përfshihet:
-Mëngjesi
-6% TVSH
-Taksa e visitorit
-Parking falas
Internet WI-FI në dhomë
-Përdorimi i pishinës dhe plazhit me shtretër dhe çadra

 

Politikat për fëmijët:

-Asnjë pagesë nuk obligohet për fëmijët deri në 4.99 vjeç
-5 deri 12 vjeç f
ëmijët paguajnë 50% e shumës
-Prej 13 vjeç fëmijët pagesa behët si për të rriturit

 

 

Politikat e anulimit:

-Për grupe, para 20 dite është lirim nga tarifa, në anulim në më pak se 20 ditë ne tarifojmë natën e parë
-Për turistë individualë 48 orë perpara, lirohet nga tarifa, në anulim në më pak se 48 orë ne tarifojmë natën e parë
-Nëse keto afate nuk respektohen, mund të ketë gjobitje