Ofertë speciale

★★★★★

Royal G Hotel Spa

Durrës - Shqipëri

 

I cilësuar lart nga të gjithë klientët dhe mysafirët tanë për standartet perfekte të shërbimit.

I pozicionuar në Reveirën Shqiptare, përkrah Detit Adriatik, Royal G është një hotel bashkëkohor, i vendosur në vendin më atraktiv, të gjallë dhe dinamik në plazhin e Durrësit.
E gjithë pamja panoramike e detit mund të shihey nga shumica e dhomave të hotelit, duke e bërë qëndrimin tuaj në hotel të këndshëm dhe relaksues.
Hoteli gjendet pothuajse 2km larg qendrës së qytetit dhe 20km larg nga Aeroporti Nënë Tereza.

 

 

Sezoni i ulët, deri në 30 Prill

-Single 38 euro / për person (BB) 
kurse 49 euro / për person (HB)
-Double
24 euro / për person (BB)
kurse 35 euro / për person (HB)
-
Triple 21 euro / për person (BB)
kurse 33 euro / për person (HB)

 

Sezoni i mesëm, 1 Maj deri 31 Maj dhe 1 Shtator deri në 31 Shtator

-Single 47 euro / për person (BB) 
kurse 59 euro / për person (HB)
-
Double 35 euro / për person (BB)
kurse 47 euro / për person (HB)
-
Triple 28 euro / për person (BB)
kurse 40 euro / për person (HB)

 

Tre menuja të ndryshme

1.Sallatë greke
-Supë vegjetariane
-File pule me patate
-Fruta
-Ujë

2.Sallatë mixe
-Krahë pule
-File gici
-Fruta
-Ujë

3.Sallatë rukola
-Pene boloneze
-File viçi
-Fruta
-Ujë

Çmimet janë në euro dhe përfshijnë:
-Mëngjesi
-6% TVSH
-Taksa e visitorit
-Parking falas
Internet WI-FI në dhomë
-Përdorimi i pishinës dhe plazhit me shtretër dhe çadra

Politikat për fëmijët:

-Asnjë pagesë nuk obligohet për fëmijët deri në 5 vjeç
-5 deri 12 vjeç f
ëmijët paguajnë 50% e shumës
-Prej 13 vjeç fëmijët pagesa behët si për të rriturit

*Grupet janë minimumi 20 persona (Çmimet individuale janë 10% më të shtrenjta se në grupe)
*Për grupe çdo 20 persona, një person lirohet nga pagesa

 

Politikat e anulimit:

-Për grupe, para 20 dite është lirim nga tarifa, në anulim në më pak se 20 ditë ne tarifojmë natën e parë
-Për turistë individualë 48 orë perpara, lirohet nga tarifa, në anulim në më pak se 48 orë ne tarifojmë natën e parë
-Nëse keto afate nuk respektohen, mund të ketë gjobitje