ROYAL  G  HOTEL 5*

- Shkëmbi i Kavajës - Durrës 

30 euro

për person në dhomë dyshe!

 

Hotel që punon 365 ditë për pushime, relaks, trajnime, workshop, konferenca, prezentime, retreat stafin, etj!

Në çmim përfshihen:
- Mëngjes

- parking
- wifi
- Pishina e brendshme dhe e jashtme dhe
- të gjitha taksat